top of page
NUVAN Internatonal B.V. | Neoboost & Orextrol

Privacy & Algemene Voorwaarden

Wettelijk

ALL RIGHTS RESERVED. Iedere ongeautoriseerde reproductie of gebruikt van dit materiaal is verboden. Geen onderdeel van deze website mag gereproduceerd worden op eender welke manier, electronisch of mechanisch, inclusief fotokopie, opname of eender welke manier van opslag zonder expliciete toestemming van de uitgever, NUVAN International B.V.

 

Disclaimer;

De informatie van deze website is voor algemene doelstellingen enkel. De informatie is voorzien bij NUVAN International B.V., waarbij met uiterste zorgvuldigheid betracht wordt de informatie correct en geactualiseerd te houden. Op geen enkele manier kunnen er rechten of garanties ontleend worden over de volledigheid, accuraatheid, betrouwbaarheid, toepasbaarheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of informatie, producten en services of gerelateerde afbeeldingen vermeld in deze website voor eender welke toepassing. Ieder gebruik hiervan is voor eigen risico. 

In geen enkele omstandigheid is NUVAN International B.V. of haar dochterondernemingen aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief, zonder enige beperking, indirecte of vervolgschade of verlies, of enige andere vorm van schade voorvloeiend uit enigerlei verlies in relatie tot het gebruik van deze website. 

NUVAN International B.V.  en haar dochternondernemingen nemen geen verantwoordelijkheid of kan verantwoordelijk worden gesteld het tijdelijk onbereikbaar zijn van de website ten gevolge van technische problemen buiten onze invloedssfeer. 

Algemene voorwaarden & condities

Welkom op de NUVAN website Indien u verder gebruik maakt van deze website, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden en condities, evenals de privacy voorwaarden van NUVAN International B.V. en dochterondernemeningen. 

De term NUVAN of  ‘wij’ of  ‘onze’ verwijst naar de eigenaar van de website met geregistreerd kantoor te Diessenseweg 59, 5081 AG, Hilvarenbeek, Nederland, met bedrijfsregistratienummer 71178465 geponeerd bij de KvK te Eindhoven, Nederland. De term 'u’ verwijst naar de gebruiker van de website. Het gebruik van de website is onderworpen aan de volgende voorwaarden: 

De inhoud van de website is enkel voor algemene informatie en gebruikt. Het is onderhevig aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving. De accuraatheid, tijdslijnen, resultaten, volledigheid of toepasbaarheid van de informatie en materialen gevonden of aangeboden op de website voor enigerlei toepassing worden niet door ons of enige andere partij gegarandeerd. U erkend dat de informatie of materialen onvolledigheden of fouten kunnen bevatten, en wij wijzen expliciet iedere aansprakelijkheid voor zover wettelijk toegelaten. 

Het gebruik van informatie en materialen aangeboden op de website is deswege volledig voor eigen risico. De website bevat materialen, zoals, maar niet gelimiteerd tot, design, afbeeldingen, in eigendom van ons of via licentie. Reproductie op eender welke wijze is verboden. Ongeoorloofd gebruik van de website kan leiden tot aansprakelijkheidsstelling en/of een misdrijf zijn. De website kan ook links naar andere websites bevatten, voor uw gemak en om verdere informatie te verschaffen. Deze links vertegenwoordigen niet onze mening. Wij hebben geen verantwoordelijkheid over de inhoud van de websites waarnaar gelinked wordt. 

De gebruik van deze website en ieder betwisting hierover is onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. 

Privacy voorwaarden

1. Welke data verzamelen we?

Wij ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u ingeeft op onze website of op eender welke andere wijze aan ons verstrekt. Bijkomend verzamelen we het Internet Protocol (IP) adres gebruikt om uw computer met het internet te verbinden; e-mail adres; wachtwoord; computer en verbindingsinformatie en aankoopgeschiedenis. We kunnen gebruik maken van software tools om informatie te verzamelen en meten over sessies, inclusief page response times, duur van bezoek aan bepaalde pagina's, pagina interactie informatie en methodes gebruikt om weg te browsen van pagina's. We verzamelen tevens persoonlijke identificeerbare informatie (inclusief naam, e-mail, wachtwoord en communicatie); betaalgegevens, commentaar, feedback, product reviews, aanbevelingen, en persoonlijk profiel. 

2. Hoe verzamelen we deze gegevens?

Wanneer u een transactie doet op onze website verzamelen we, als onderdeel van het proces, persoonlijke informatie die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mail adres. Uw persoonlijke gegevens worden enkel voor bovenstaande redenen gebruikt.  

3. Waarom verzamelen we gegevens?

We verzamelen (niet) persoonlijke gegevens om de volgende redenen: 

  1. Om onze diensten aan te bieden en uit te voeren;

  2. Om onze gebruikers een klantondersteuning en technische ondersteuning te bieden;

  3. Om onze gebruikers te contacteren met algemene of gepersonaliseerde service gerelateerde berichten;

  4. Om samengestelde statistische data en andere samengestelde en/of afgeleide non-personal information, welke wij of onze zakenpartners kunnen gebruiken om services aan te bieden of te verbeteren; 

  5. Om te voldoen aan betreffende wet- en regelgeving. 

4. Hoe bewaren, gebruiken, delen en openbaren we uw persoonlijke informatie?

Ons bedrijf wordt gehost op het Wix.com platform. Wix.com verschaft ons het online platform dat ons toestaat om onze producten en services aan u te verkopen. Uw data kan opgeslagen worden via Wix.com’s data storage, databases en de algemene Wix.com applicaties. Zij bewaren uw data op beveiligde servers achter een firewall.

Alle directe betalingen aangeboden bij Wix.com, ECWID.com en gebruikt door ons bedrijf voldoen aan de standaarden zoals omschreven door de PCI Security Standards Council; een gezamenlijke inspanning van merken zoals Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen bij het veilig omgaan met creditcardinformatie binnen onze winkel en zijn serviceproviders.

5. Hoe communiceren we met u?

Wij kunnen u informeren over uw account, om problemen op te lossen met uw account, om een betwisting op te lossen of de naleving van onze Algemene Voorwaarden & Condities, wettelijke verplichting en enige overeenkomst die wij met u aangegaan zijn. Hiervoor kunnen we gebruik maken van e-mail, telefoon of post. 

6. Hoe kunt u uw toestemming intrekken?

Voor verwijdering van uw informatie kunt u contact opnemen met ons via info@nuvan.net of NUVAN International B.V., Diessenseweg 59, 5081 AG, Hilvarenbeek, Nederland.

7. Privacy policy updates

We behouden ons het recht voor aanpassingen door te voeren op ieder moment. Deze zullen ingaan direct na publicatie van de gewijzigde Privacy Policy op deze website, zodanig dat u op de hoogte bent van de informatie die wij verzamelen en hoe we deze gebruiken.  

8. Vragen en contact informatie 

Indien u: toegang, wijziging of verwijdering van enige persoonlijke informatie die wij over u hebben kunt u contact opnemen met ons via e-mail (info@nuvan.net) of kunt u een brief sturen aan:  NUVAN International B.V., Diessenseweg 59, 5081 AG, Hilvarenbeek, Nederland. 

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Algemeen

Wij leveren enkel aan de professionele veehouderij. Geleverde producten kunnen om biosecurity redenen niet terug genomen worden.

 

Levertijd

Wij streven naar transparante, scherpe prijzen en berekenen om deze reden de transportkosten door aan de klant.

Verzendkosten

De verzendkosten worden duidelijk weergegeven tijdens uw bestelling

Leveringsvoorwaarden

bottom of page